Forum Ninja 250R Community
 
IndeksPORTALPendaftaranLogin

Share | 
 

 PAKET TIKET MOTOGP 2011 & HOTEL

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2
PengirimMessage
dronnel
Brigadir Jendral
Brigadir Jendral


Male Number of posts : 139
Age : 39
Points : 181
Registration date : 18.05.09

PostSubyek: UPDATE 04 OCT 2011 14:59 PM   4/10/2011, 14:59

UPDATE 04 OCT 2011 14:59 PM

Another 2 Pax goes to Jogja

Thanks Bro
Kembali Ke Atas Go down
http://semuabolehtau.blogspot.com/
dronnel
Brigadir Jendral
Brigadir Jendral


Male Number of posts : 139
Age : 39
Points : 181
Registration date : 18.05.09

PostSubyek: RACE PROGRAMME (Last updated: 05 OCTOBER 2011)   6/10/2011, 09:05

RACE PROGRAMME (Last updated: 05 OCTOBER 2011)

TIME DURATION CLASS EVENTS
THURSDAY (20 OCT 2011)
17:00 Pre-Event Press Conference
14:00 - 17:00 Pre-Event Press Conference
14:30 - 16:00 Media & Contest Winners Go-Kart with MotoGP Riders
17:30 Support Races
FRIDAY (21 OCT 2011)

08:00-08:20 20 min. Bikerz Hi-Rev Cup Free Practice
09:15-09:55 40 min. 125cc Free Practice 1
10:10-10:55 45 min. MotoGP Free Practice 1
10:30 Support Races Riders’ Briefing
11:10-11:55 45 min. Moto2 Free Practice 1
12:10-12:30 20 min. Superbikes/Superstock/Supersports Free Practice
12:40-13:00 20 min. Bikerz Hi-Rev Cup Qualifying Practice
13:15-13:55 40 min. 125cc Free Practice 2
14:10-14:55 45 min. MotoGP Free Practice 2
15:10-15:55 40 min. Moto2 Free Practice 2
16:25-16:55 30 min. Media BMW Safety Bikes Lap
16:25-17:25 60 min. Public Pitlane Walk (Grandstand Ticket Holder)
17:10-17:30 20 min. Superbikes/Superstock/Supersports Qualifying Practice
17:40-18:00 20 min. Bikerz Hi-Rev Cup Race 1 (6 laps)
SATURDAY (22 OCT 2011)
09:15-09:55 40 min. 125cc Free Practice 3
10:10-10:55 45 min. MotoGP Free Practice 3
11:10-11:55 45 min. Moto2 Free Practice 3
11:30-12:00 30 min. Zulfahmi Autograph Session 1 (Air Asia Booth, Mall Area)
12:00-13:00 60 min. MotoGP Autograph Session (Welcome Centre)
12:05-12:35 30 min. Ducati Two Seater
12:05-12:50 45 min. VIP Village Pit Lane Walk
13:00-13:40 40 min. 125cc Qualifying Practice
13:55-14:55 60 min. MotoGP Qualifying Practice
14:45-15:15 30 min. Zulfahmi Autograph Session 2 (F Grandstand)
15:10-15:55 45 min. Moto2 Qualifying Practice
16:10-16:40 30 min. Ducati Two Seater
16:45-17:30 45 min. BMW M Laps
17:00 Qualifying Press Conference
17:45 Superbikes/Superstock/Supersports Race 1 (10 laps)
18:30 Bikerz Hi-Rev Cup Race 2 (6 laps)
19:00-02:00 8 hr. World Tour Evolution Concert, Paul Van Dyk (Helipad A)
SUNDAY (23 OCT 2011)
08:30-09:30 60 min. Superbikes/Superstock/Supersports Race 2 (10 laps)
10:40-11:00 20 min. 125cc Warm Up
11:10-11:30 20 min. Moto2 Warm Up
11:40-12:00 20 min. MotoGP Warm Up
12:05-12:35 30 min. Ducati Two Seater
12:05-12:35 30 min. VIP Village Pit Lane Walk
13:00 125cc Race (18 laps)
Press Conference (immediately after the podium ceremony)
14:15 Moto2 Race (19 laps)
Press Conference (immediately after the podium ceremony)
16:00 MotoGP Race (20 laps)
Press Conference (immediately after the podium ceremony)

Time schedule in local time. Race Programme is tentative and subject to change

Kembali Ke Atas Go down
http://semuabolehtau.blogspot.com/
 
PAKET TIKET MOTOGP 2011 & HOTEL
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 2 dari 2Pilih halaman : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» PAKET TIKET MOTOGP 2011 & HOTEL
» KL Gangster (2011) DVDRip
» KAWASAKI NINJA 250 2011 MODIF
» tiket XXI harpot 3D Gading 50.000 u/ 2 tiket
» Korede iinoda Eiga-Akatsuka Fujio (2011)

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Forum Ninja 250R Community :: UMUM :: LAPAK BURSA :: BURSA BARANG BARU-
Navigasi: